Gaziantep

Şehitkamil Belediyespor'dan Bilal Çeker’e teşekkür ziyareti

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı İrfan Karakuzulu ve yönetim kurulu üyeleri, İşadamı Bilal Çeker’i ziyaret ederek 27 numaralı forma hediye ettiler.

Abone Ol

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı İrfan Karakuzulu ve yönetim kurulu üyeleri, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam eden Gaziantepli işadamı Bilal Çeker’e ismi yazılı 27 numaralı Şehitkamil Belediyespor formasını hediye ederek desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Gaziantep futboluna ve sporuna hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Bilal çeker, Bölgesel Amatör Lig’de şehrimizi temsil eden Şehitkamil Belediyespor‘a maddi ve manevi destek verirken Karakuzulu ve yönetim kurulu üyeleri ise Çeker’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarete Şehitkamil BelediyeSpor kulüp başkanı İrfan Karakuzulu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gaziantepspor eski Futbol  Şube Sorumlusu Mehmet Özsayıcı da katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren işadamı Bilal Çeker, her zaman Gaziantep takımlarının yanında olduğunu ve spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğini dile getirerek Şehitkamil Belediyespor‘a Bölgesel Amatör Lig’de başarılar diledi.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }