Sivasspor, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu'nun 8. haftasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Sivasspor-Göztepe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte detaylar...

Giovanni van Bronckhorst, Eintracht Frankfurt’a yine kaybetti Giovanni van Bronckhorst, Eintracht Frankfurt’a yine kaybetti

Sivasspor-Göztepe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Sivasspor, 5 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Gürsel Aksel Stadı’nda Göztepe ile karşılaşacak. Karşılaşma beIN Sports Tod Tv ve bein Sports 1 ekranlarından yayınlanacak. 

Sivasspor'un 5 oyuncusu eksik 

Göztepe Fulbol Kulübü'nün deplasmanında oynanacak maç öncesinde Sivasspor'un 5 oyuncu Göztepe'nin ise 1 oyuncu eksiği bulunuyor. Kırmızı-beyazların Rey Manaj, Alaaddin Okumuş, Mehmet Albayrak, Eymen Yurdcu, Erdem Güleç ve sarı-kırmızılardan Kubilay Kanatsızkuş sakatlıkları devam ediyor.

Sivasspor maç hazırlıklarına başladı

Kırmızı-beyazlılar bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından dar alan pas çalışması yapan Yiğidolar, dayanıklılık çalışmaları ile idmanı tamamladı. Başakşehir maçında 90 dakika forma giyen sporcular ise yenileme çalışması yaptı.

Yiğidolar, yarın izin yapacak ve 30 Eylül Pazartesi günü maçın hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: iha