Gaziantep

Son Dakika: Gaziantep'te korkutan intiharlar devam ediyor! 2 kişi...

Gaziantep’te o korkunç ölümler devam ediyor. Bu sabah iki farklı semtte, iki kişi feci şekilde can verdi verdi. İşte detaylar...

Abone Ol

Ülke genelinde en çok ölümlerin yaşandığı illerin başında gelen Gaziantep bu sabah yine iki korkunç ölümle uyandı. Her gün yeni birisinin hayatına son verdiği intihar olaylarının ardı arkası Gaziantep’te kesilmezken bu sabah 25 yaşında bir genç yüksekten atlayarak, 45 yaşındaki bir kişi ise evinde yaşamına son verdi.

Şehitkamil ilçesinin Belkız mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, hakkında arama kararı bulunan 25 yaşındaki M.Y.Y, eve gelen polisleri görüp yakalanacağını anlayınca kaçmak için yüksekten atladı. Düşme sonucu ağır yaralanan M.Y.Y. Acil 112 sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.  

İkinci üzücü ölüm haberinde Göktürk Mahallesinde meydana gelen olayda ise 45 yaşındaki bir kişi ipte asılı halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede şahsın yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis her iki ölüm olayı ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }