Gaziantep

Son dakika: Malatya'da korkutan deprem! Gaziantep'te de hissedildi...

Malatya merkezli 5.82 şiddetinde yaşanan deprem Gaziantep’te ve çevre illerde de hissedildi. AFAD depremle ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

Abone Ol

AFAD'ın aktardığı son dakika bilgisine göre Malatya'nın Kale ilçesi merkezli 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre ilerden de hissedildi. Sarsıntının derinliği 10.07 kilometre olarak ölçüldü. Deprem Gaziantep, Elazığ ve Diyarbakır başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. 

AFAD'dan ilk açıklama

AFAD'dan depreme ilişkin yapılan açıklamada "Malatya ilimizin Kale ilçesinde, saat 10.46’da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi. 

Bakan Yerlikaya: Saha taramaları başladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada "Malatya’nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." dedi. 

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }