SPOR

Son Dakika Transfer Haberleri

Türkiye ve Dünya'dan Son Dakika Transfer Haberleri

Abone Ol

Adı Fenerbahçe ile anılıyordu! Morata'dan taraftarları heyecanlandıran hareket

İsmi Fenerbahçe ile anılan tecrübeli golcü Alvaro Morata, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho'nun ilk antrenman öncesi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı beğendi. Morata'nın bu hareketi Fenerbahçelileri heyecanlandırırken, transfer için yeşil ışık yaktığı şeklinde de yorumlandı. Atletico Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İspanyol forvetin 2026 yılına kadar devam eden sözleşmesinde 12 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor.

"ARDA, YILDIZ GİBİ PARLIYOR"

Mirror'da yer alan habere göre; Yorke, Arda'nın bir yıldız gibi parladığını söyleyerek, "Arda Güler'in birkaç yıldır harika çocuk olduğu konuşuluyor ve Türkiye için attığı harika golle bu özel niteliğe sahip olduğunu gösterdi. Avrupa'yı aydınlattı ve şimdi herkes onu Real Madrid'in yedek kulübesinden kurtarmak isteyecek" ifadelerini kullandı.

"DE BRUYNE VE SALAH GİBİ OLABİLİR! NEYİ BEKLİYORSUNUZ?"

Arda'nın Manchester United için çok uygun olduğunu söyleyen Yorke, United yönetiminin neyi beklediğini anlamadığını söylerek, "Kevin De Bruyne ve Muhammed Salah gibi isimlerin Chelsea gibi büyük bir kulüpten ayrıldığını ve bunun kariyerlerine fayda sağladığını gördük, Arda Güler'in Real Madrid'den ayrılıp Man United'a katılmasının da benzer bir durum olmayacağını kim söyleyebilir? Hafta içi ve hafta sonu oynama fırsatına ihtiyacı var. Herkes tecrübeli ve hızlı bir çözüm arıyor ama dünya çapında bir oyuncu olabilecek Arda Güler'i göz ardı etmemeliyiz. Manchester United hemen onunla sözleşme imzalamalı!" sözlerini sarf etti.

SEZON PERFORMANSI

Arda Güler, birçok başarıya imza attığı geçen sezonda Real Madrid formasıyla 5'i ilk 11 olmak üzere 12 maça çıktı. 19 yaşındaki genç futbolcu, bu karşılaşmalarda takımına 6 gollük katkı sağladı. Milli yıldız, İspanyol devinde geçirdiği ilk sezonunda Şampiyonlar Ligi, La Liga ve İspanya Süper Kupa zaferleri yaşadı.

Masadaki rakam öyle böyle değil! Bayern Münih'te Hakan Çalhanoğlu seferberliği

Bayern Münih, transfer listesinde yer alan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu için harekete geçmeye hazırlanıyor. Alman devi Hakan'a bonuslarla birlikte 9 milyon euroyu bulan bir maaş teklif edecek. Inter ise tecrübeli futbolcu için bonservis beklentisini 70 milyon euro olarak belirledi.

Taraftarlar kahrolacak! Barış Alper Yılmaz Premier Lig'e gidiyor

Süper Lig devi Galatasaray'da bu sezon şahane işlere imza atarak takımının şampiyonluğunda büyük rol oynayan ve sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi oln milli yıldızımız Barış Alper Yılmaz'a, İngiltere Premier Lig'de talip çıktı.

BRIGHTON DEVREDE

İngiliz basınından The Telegraph'ın haberine göre, Premier Lig ekibi Brighton'ın Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istiyor. Yıldız futbolcunun farklı bölgelerde forma giyebilmesi Ada ekibinin yeni teknik direktörü Fabian Hürzeler'in dikkatini çekti.

19 GOLE KATKI SAĞLADI

Geçtiğimiz sezonda sarı-kırmızılı forma ile toplamda 55 resmi maçta forma giyen Barış Alper Yılmaz, söz konusu mücadelelerde 7 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }