Süper Lig'de 2024-25 sezonu öncesi birçok takım kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken Gaziantep FK’da yaşanan sessizlik taraftarların tepkisini çekti.

Gaziantep FK teknik direktör Selçuk İnan, Süper Lig 2024/25 sezonu öncesi kadrosunu güçlendirmek için yönetimden transfer bekliyor ancak şuana kadar yönetimden somut adım atılmadı.

Gaziantep FK’da teknik direktör Selçuk İnan, yönetimden 8 yeni transfer istedi ancak transferlerde şuana kadar somut adımlar henüz atılmadı.

Listesini hazırlayarak yönetime veren ve iç transferde kalması gereken oyuncuları da belirleyen teknik direktör Selçuk İnan'ın dış transferde ise 8 futbolcu istediği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Kalede Nita ile Sorescu'nun kadroda özellikle tutulmasını isteyen Selçuk İnan'ın forvete ise çok önemli bir golcü istediği gelen bilgiler arasında yer aldı. İnan, transferlerin kampa yetiştirilmesini istiyor.

Geçtiğimiz sezon adeta golleriyle Gaziantep FK'yı sırtlayan Rumen golcü Denis Draguş, Tranzonspor’a transfer oldu.  

Mevcut kadrodaki oyuncalar bir bir giderken yerlerine şuana kadar hiçbir transfer yapmayan Gaziantep FK yönetimi sessizliği kuruyor.

Gaziantep FK’da transferde yaşanan sessizlik tarafların da tepkisi çekti. 2024-2025 sezonu kombine biletini alan taraflar Gaziantep FK yönetiminden transfer bekliyor!

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 2 - RAMS Başakşehir: 0 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 2 - RAMS Başakşehir: 0 (Maç sonucu)

Sosyal medyada tepkilerini dile getiren taraftarlar transfer konusunda Gaziantep FK Yönetiminden artık somut adımlar atmasını bekliyor.

Yeni sezon için kombine bilet alan Gaziantep FK’nın bir taraftarı yöneime yaptığı çağtrıda şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Gaziantep FK Yönetimi biz taraftar olarak kombine biletimizi aldık. Ancak, halen takımımız oyuncu transferi konusunda hiçbir gelişme olmadığını görüyoruz. Elimizdeki oyuncuları birer birer  kaybediyoruz. Yönetimden artık somut adımlar atmasını bekliyoruz”

İşte taraftarların Gaziantep FK Yönetimine yaptığı çağrılar…

Ekran Görüntüsü 2024 06 29 122928

Editör: Ahmet Oğuz Çapan