A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'un 2'nci haftasında İzlanda'yı konuk edecek. Kritik karşılaşma Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak.

Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye ile İzlanda arasındaki karşılaşma 21.45'te başlayacak. Heyecan dolu mücadeleye Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu ev sahipliği yapacak. A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda ile oynayacağı müsabaka TV8 ve Exxen'den canlı yayınlanacak.

Maç hakemi ve VAR hakemi belli oldu

Zorlu müsabakada Arnavutluk Futbol Federasyonu'ndan Enea Jorgji düdük çalacak. Türkiye ile İzlanda arasındaki kritik karşılaşmada VAR hakemi olarak İtalyan Luca Pairetto görev alacak. AVAR'da ise Kreshnik Barjamaj hazır bulunacak.

Çağlar'dan kötü haber!

A Milli Takım'ın İzlanda ile oynayacağı maç öncesinde Fenerbahçeli stoperden kötü haber geldi...

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Çağlar Söyüncü'nün, gribal ve bağırsak enfeksiyonu ile birlikte yüksek ateş şikayeti bulunuyor. Aynı zamanda ağrıları da var.

Milli futbolcunun bu akşam İzlanda ile oynanacak maçta forma giyme ihtimalinin çok düşük olduğu kaydedildi.

Milli Takım'ın muhtemel 11'i

Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda maçı muhtemel ilk 11'i belli oldu. A Milli Futbol Takımı'nın muhtemel ilk 11'i şu şekilde:

Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Eren Elmalı, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, İrfan Can Kahveci, Umut Nayir.

İzlanda'nın muhtemel 11'i

Galatasaray'a Osimhen için flaş teklif! Galatasaray'a Osimhen için flaş teklif!

Age Hareide yönetimindeki İzlanda'nın Türkiye deplasmanındaki muhtemel ilk 11'i belli oldu. İzlanda'nın muhtemel ilk 11'i şu şekilde:

Valdimarsson, Sampsted, Hermannsson, Gretarrsson, Tomasson, Thordarson, Gudmundsson, Sigurdsson, Anderson, Thorsteinsson, Oskarsson.

Editör: Nihat Sıvakçıgil