Gaziantep’in köklü firması Volkan Group, 58. Kuruluş yıl dönümünü gururla kutluyor. Gaziantep’in tanınmış işadamı M. Seyit Çeker’in 1966 yılında temelini attığı Volkan Group, çalışkan ve idealist işadamı Bilal Çeker’in öncülüğünde her geçen gün büyüyerek Gaziantep ve Türkiye’nin önde gelen firmalarından birisi oldu. 58. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Volkan Group bünyesinde Bilken Yumurta başta olmak üzere çok sayıda önemli markayı bulunduruyor. 

Şahinbey Amputeden kora kor mücadele Şahinbey Amputeden kora kor mücadele

Gıdadan enerjiye uzanan yol

Volkan Group, 58 yıllık tarihinde önemli başarılara imza atarken her geçen gün Ar-Ge çalışmasına büyük önem vererek kendini geliştirmeye, yenilemeye devam ediyor. Volkan Group, gıdadan petrole, Enerjiden madene ve farklı sektörlerde ülke kalkınmasına destek sunuyor.

Gururla geçen 58 yıl

Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, 58. Kuruluş yıldönümünü büyük bir gururla kutladıklarını dile getirerek,100. Yıla doğru emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Bilal Çeker, “Seyit Çeker’in 1966 yılında temelini attığı Volkan Grup, gıdadan petrole, Enerjiden madene ve farklı sektörlerde ülke kalkınmasına destek sunuyor. Kuruluşundan itibaren değerlerine sadık kalarak sürdürülebilir büyüme odaklı vizyon benimseyen Volkan Grup, bugün Türkiye’nin önde gelen iş gruplarından biri olarak dikkati çekiyor. 

Volkan Group, geçmişten aldığı güçlü geleceğe emin adımlarla ilerlerken, yenilikçi yaklaşımı ve topluma katkı sağlayan projeleriyle fark oluşturmaya devam ediyor. 

58 yıllık bu yolculuk, grubun köklü tarihinin ve başarılarının yansımasıdır. 

Her zaman daha iyiyi hedefleyen Volkan Group, bu vizyonunu gelecek nesillere aktarmayı amaçlamaktadır. 

Volkan Group, başarı yolculuğunda elde ettiği deneyimle geleceğe güvenle bakıyor. 

100 yıla doğru emin adımlarla ilerleyen Volkan Group, inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı  stratejileriyle, Türkiye’nin öncü şirketlerinden biri olmayı sürdürmektedir” dedi.

I M G 9357 I66F03A54E094F

Editör: Nihat Sıvakçıgil