Gaziantep’te eğitim camiasının yakından tanıdığı Yahya Karacan, Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adayı oldu. MHP Genel Merkezine başvurusunu yapan Karacan, başvuru dilekçesini Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a verdi.
Aday adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Yahya Karacan, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin müsaadeleriyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Oğuzeli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Memleketimize, İlçemize, partimize ve tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını yüce Allah'tan temenni ediyorum” dedi.
DEVLET BAHÇELİ’DEN İZİN ALINDI
Gaziantep’te eğitim ve ülkücü camianın yakından tanıdığı uzun yıllardır Gaziantep Üniversitesi’nde görev yapan Yahya Karacan, MHP Genel Merkez’de Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşerek, MHP’den Oğuzeli Belediye Başkan Aday adayı oldu. Başvuru dilekçesini Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a veren Karacan daha sonra MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ı ziyaret ederek aday adaylığını duyurdu.
GÖREVİ ALMAYA HAZIRIM
Başvur sonrası açıklamalarda bulunan Yahya Karacan, “ MHP, Türkiye’nin tek ümidi, tek sigortası, Türk Milleti’nin milli duruşunu sergileyen fikir ve görüşleriyle, Ülkemizin Varlığına, Milletimizin Bölünmemesine en önemli katkılarda bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Vatanımızı korumakla kendini sorumlu gören, Kuruluşunu Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in gerçekleştirdiği ve istikrarlı yürüyüşünü Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile devam ettiren her kesimin önemsediği siyasi bir harekettir… MHP Oğuzeli Belediye Başkanı Aday Adayı olarak görev almaya hazır olduğumu ilan ediyorum…” dedi.
OĞUZELİ’NE HİZMETKÂR OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK
Oğuzeli’ne hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyleyen Karacan, “Bu kutsal yolda neferi olmaktan gurur duyduğum siyasi partime 31 Mart 2024 yapılacak yerel seçimlerde aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Siyasi birikimimiz ekiplerimiz ve projelerimizle Gaziantep’e Oğuzeli’ne hizmetkâr olmak için yola çıktık. Rabbim bizleri utandırmasın. Oğuzeli’ne neler katabiliriz diye uzun zamandır çalışıyoruz. Çözüm odaklı gönül belediyeciliği ile istişare ederek gördüğümüz sorunları çözüme kavuşturacağız. Hizmet konusunda her zaman gücünü arkamızda gördüğümüz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, kıymetli milletvekilimiz Sayın Sermet Atay’ın gücünü arkamıza alarak Oğuzeli’nin sorunlarını çözmeye çalışacağız” diye konuştu.