Ticaret, iş, sanat, kültür ve spor dünyasının yakından tanıdığı başarılı iş insanı ve aynı zamanda Reform Medya/ Haber yazarımız Ali K. Şahin'in şimdiye kadar yayınladığı 4 eser bulunmakta. Ali Şahin'in 5. eseri ise 'Unutulan Yüzler.'

Unutulan Yuzler Tam Kapak Tasarimi 1722946448

Ali K. Şahin'in kaleme aldığı eserler ise şunlar:

Zeynep, Hayat şehir insan, İnsanlığın 100'ü, Uzakta ki Türkler..

Yazarımız Ali Şahin; Unutulan Yüzler'in önsözünde, "Sevgili okurum, Daha önce insanlığın 100’ü kitabını yazarken hissettiğim duyguları aynı şekilde yoğun olarak hissettim. Tarihin tozlu sayfalarında, kaybolmuş o kadar çok hikâye ve insan var ki! Bir kısmını karşınıza çıkarmak bir nebze de olsa beni mutlu etti. Şahsınızda, araştırmalarımda karşıma çıkan bütün kaynaklara ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç bilirim. 

Sevgili Metin Saltık‘a

Sevgili Gürünay Çalışır’a

Sevgili Bilge Öztoplu’ya

Sevgili Sayaf Özel’e

Sermin Ocak anısına düzenlenen workshopta şefler Gaziantep lezzetlerini yorumladı Sermin Ocak anısına düzenlenen workshopta şefler Gaziantep lezzetlerini yorumladı

En zor zamanlarımda destekleri ve dostlukları için teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Kilisli Hemserimiz Ali Sahin In Kitap Okuma Sevgisi Onu Yazar Yapti 408270-2

Ali Şahin kimdir?

09.06.1970'te Kilis, Kızılgöl köyünde doğdu. Gaziantep Ticaret Lisesini bitirdikten sonra, Akdeniz Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. 

Kazakistan KAZKU Üniversitesinde Yüksek Lisansını tamamladı. Yayınlanmış 500‘ün üzerinde makalesi olup, dünyadaki bilinmeyen Türkler ile ilgili çalışmaları devam etmektedir.

Editör: Nihat Sıvakçıgil