Gaziantep’te Filistin şehitleri için yürüyüş düzenlendi Gaziantep’te Filistin şehitleri için yürüyüş düzenlendi

İl Başkanı Yıldız, öncelikli olarak ilçe kongrelerinin tamamlanacağını belirterek bu amaçla planlanan ilçe kongre tarihlerinin İlçe seçim kurullarına bildirildiğini söyledi.

2028 seçimlerinde Genel Başkan Dr. Muhammed Fatih Erbakan’ı Cumhur başkanı yapma yolunda bugün ilk ilçe kongrenin startını Araban’da vereceklerini dile getiren Başkan Yıldız, “26 Ekim Cumartesi günü İslahiye, 27 Ekim Pazar Nizip, 2 Kasım Oğuzeli, 3 Kasım Pazar Şehitkamil, 24 Kasım Pazar Karkamış ve Şahinbey ilçeleri olmak üzere tamamlayacağız. Genel Merkezin uygun görmesi halinde ilçe kongrelerimizin ardından da il kongremizi gerçekleştireceğiz. İl kongremize programı uygun olması halinde Genel Başkanımız Sayın Dr. Muhammed Fatih Erbakan’ın da katılmasını arzu ediyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisine ülke genelinde her geçen gün artan ilgiden duyduğu memnuniyete vurgu yapan İl Başkanı Sedat Yıldız, “Yapılan son yerel seçimlerinde 3’üncü parti olduğumuz gibi yine Türkiye genelinde kayıtlı üye sayısı bakımında da partimiz AK Parti ve CHP’nin ardından 3’ncü sıraya geldi. Resmi rakamlara göre kayıtlı üye sayımız 600 Binlere yaklaştı. Gaziantep genelinde de bu rakam 20 bine yaklaştı. Ağustos ayı içerisinde Gaziantep’te partimiz adına üye sayısı artışında zirvede yer alırken, Eylül ayında ise en başarılı 4’üncü il konumunda yer aldık. Geride bırakılan seçimler ve yapılan anketler bu teveccühün artarak devam ettiğini gösteriyor. Bu veriler ışığında şunu açıkça söylemekte fayda var. Gelecek seçimlerde Yeniden Refah Partisi Türkiye’nin yönetiminde etkin olarak söz sahibi olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Editör: Nihat Sıvakçıgil