Şehitkamil Belediye kentin farklı noktalarında 10 adet arsayı ihale ile satışa sundu. 10 adet arsanın satışından 350 milyon TL üzerinde gelir bekleniyor.

Parsel parsel satılıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından başkanlık makamına oturduktan sonra arsa satışlarıyla dikkat çekiyor. 5 ay içerisinde 1 milyar TL'nin üzerinde arsa satarak, "Şehitkamil'i parsel parsel satıyor" sözlerine maruz kalan Umut Yılmaz, şimdi de 350 milyon TL üzerinde gelir yaratması beklenen 10 adet arsa satışı için harekete geçti.

İhale 20 Eylül'de

Gaziantep’te kargo aracında 5 milyon TL’lik kaçak tütün ele geçirildi Gaziantep’te kargo aracında 5 milyon TL’lik kaçak tütün ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında yer alan 10 adet konut ve A2 niteliğindeki arsaları satmak için ihaleye çıktı. 20 Eylül Şehitkamil Belediyesi ek hizmet binasında gerçekleşecek olan ihalede, Alparslan, Göktürk, Belkıs, Aydınlar, İbrahimli, 15 Temmuz, Şehir Gösteren ve Güvenevler Mahallelerindeki 10 adet arsa satılacak.

Yine taksit imkanı

Daha önceki satışlarda olduğu, Şehitkamil Belediyesi, bu arsa satışlarında da taksit seçeneğini de koydu. Bazı arsalar peşin, bazıları yüzde 15 peşin 3 taksit, bazıları ise yüzde 25 peşin 5 taksit ile satılacak. Arsalar içerisinde en yüksek muhammen bedel 86 milyon 723 bin TL ile Göktürk Mahallesi'ndeki arsa olurken, en uygunu ise 6 milyon 51 bin TL ile Güvenevler Mahallesi'ndeki arsa.

Editör: Nihat Sıvakçıgil