GÜNDEM

Zemin çöktü: Banyo yapan genç kız alt kata düştü

Fatih’te bir binada meydana gelen çökme sonucunda banyoda bulunan genç bir kız alt kata düştü ve yaralandı.

Abone Ol

İstanbul Fatih Nişanca Mahallesi'ndeki bir binanın 4. katında meydana gelen çökmede E.M. isimli genç kız, evinden alt kata düşerek yaralandı.

Olay, saat 20.40 sıralarında Nişanca Mahallesi, Alişan Sokak'ta meydana geldi. Yaklaşık 50 yıl önce yapıldığı öğrenilen 4 katlı binanın 4'üncü katında bulunan evlerinde banyo yapan 15 yaşındaki E.M. banyonun tabanının çökmesiyle alt kata düştü.

İnanılmaz olayda yaralı kız sağlık ekiplerince ambulans ile hastaneye kaldırılırken, çöken bina ve yanında bulunan 2 bina tedbir amacıyla acilen boşaltıldı. 3 binadan toplam 35 kişinin tahliye edildiği kısmi çökmeye ilişkin ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

"Atladım aldım kızımı"

E.M.'nin babası, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının banyoya girdiğini anlatarak ''Banyoya girdikten sonra bir kıyamet, gürültü koptu. Sonra baktım kızım aşağıya düşmüş. Ne olduğunu bilmiyorum, bina yıkılıyor zannettim, atladım kızımı aldım. 2-3 gün öncesinde de söyledik zaten, 'Tuvaletle ilgili bir sıkıntı var, bunu halledin.' dedik, 'Tamam hallederiz.' dediler. En sonunda başımıza bu geldi.'' diye konuştu.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }