Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile birlikte Nurdağı ilçesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında depremzede vatandaşlar Fatma Şahin’e, başından gül yaprakları dökerek verdiği destekler için teşekkür etti.

Bir dizi temas kapsamında Türkiye’ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Gaziantep programında Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile beraber deprem bölgesi olan Nurdağı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında depremzede vatandaşlar Başkan Fatma Şahin’e, başından gül yaprakları dökerek afet sonrası verdiği destekler için teşekkür etti.

Almanya Cumhurbaşkanı, Başkan Şahin’i tebrik etti

05 Mayıs 2024 Gaziantep FK vs Hatayspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak? 05 Mayıs 2024 Gaziantep FK vs Hatayspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Nurdağı’nda incelemelerinin ardından basınla bir araya gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ise bölgede deprem sonrası iyileşme ve normalleşme çalışmalarının hızla devam ettiği belirterek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibini çalışmalarından dolayı tebrik etti.