Gaziantep

MHP tam kadro sahada: Sermet Atay ve Heyeti Gaziantep’te ilçeleri ziyaret etti

TBMM İdari Amiri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Seçkin ve Teşkilat üyeleri Gaziantep’in Araban, Nizip ve Yavuzeli ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Abone Ol

İlk Durak: Araban

Sermet Atay başkanlığındaki heyet, Araban ilçesinde ilk olarak Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’i ziyaret etti. Ziyarette, belediyenin yürütülen projeleri ve çalışmaları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Ziyaret sırasında Yeniden Refah Partisi’nden MHP’ye geçiş yapan Hacı Çalışkan’a, MHP rozetini takan heyet, Araban MHP İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sermet Atay, burada mahalle muhtarları ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Sarımsak Paketleme Tesisleri incelendi

Heyet, Araban Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Sarımsak Paketleme Tesisleri’ni ziyaret ederek altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, yaptığı açıklamada, ilçede altyapı çalışmalarının tamamlanmasında önemli katkılarda bulunan Sermet Atay’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, İl Başkanı Mustafa Bozgeyik’e ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Nizip ve Yavuzeli temasları

Araban temaslarının ardından heyet, Nizip ve Yavuzeli ilçelerine geçerek burada MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. İlçelerdeki partililer ve vatandaşlarla buluşan heyet, yerel talepler ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }