GASMEK’in sunduğu fırsatları değerlendirerek üniversite sınavında başarı yakalayan kursiyerlerden Marmara Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne yerleştiğini belirten Enes Demir,  “GASMEK ile tanışmadan önce YKS’de 3 milyon içerisinde yer aldığını, ancak GASMEK’in desteğiyle bu durumu tersine çevirdiğini belirtti.

Gaziantep’te zincirleme trafik kazası! 2 yaralı Gaziantep’te zincirleme trafik kazası! 2 yaralı

Ayrıca iki yıl boyunca GASMEK’in rehberlik öğretmenleriyle özel bir hazırlık programı uygulayan Demir, netlerini artırarak ilk denemesinde YKS’de 6 bine girdiğini, ardından daha da yoğun bir çalışma temposuna girerek bu yıl 3 bin 900’üncü olduğunu ifade ederken sözlerini şu şekilde tamamladı:

“GASMEK’teki rehberlik öğretmenlerimle birlikte özel sınav hazırlık programları oluşturduk ve ücretsiz birebir dersler aldım. Bunun yanında sınav psikolojisine yönelik seminerler de alarak motivasyonumu hep yüksek tuttum”

Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni 44 bininci olarak kazanan ve başarısının arkasındaki etmenden bahseden Gülcihan Bozkurt GASMEK ve başarısı hakkında, “Birebir eğitimlerin ve rehberlik hizmetlerinin benim için faydası büyük. GASMEK’in sunduğu bu imkanlar sayesinde hem sınav hazırlık sürecimi en verimli şekilde geçirdim hem de hayalimdeki bölüme yerleştim” ifadelerini kullandı.

Kaan Tunç: Rekabetçi ortam büyük motivasyon sağladı

YKS’ye ilk girişinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesi’ne yerleşen Kaan Tunç hedefine ulaşmanın gururunu yaşarken GASMEK ile nasıl tanıştığından bahsetti: “GASMEK ile sınav hazırlık sürecinde tanıştım ve GASMEK’in sağladığı ücretsiz deneme, etüt ve rehberlik hizmetleri sınav başarıma büyük katkı sağladı. Her hafta farklı yayınlarla denemelere girmek gerçekten bulunmaz bir fırsattı. GASMEK’teki rekabetçi ortam ve öğretmenlerimizin başarıya teşvik etmesi, moralimi hep yüksek tuttu.”

GASMEK, Gaziantep'te sınav sürecinde öğrencilere rehberlik eden, moral ve motivasyonu artıran bir eğitim kurumu olarak öne çıkıyor. Sunduğu ücretsiz kurslar, denemeler ve koçluk hizmetleriyle pek çok öğrencinin sınav başarısına ulaşmasına doğrudan yardımcı oluyor.

GASMEK'in sunduğu bu hizmetlerden yararlanan Enes Demir, Gülcihan Bozkurt ve Kaan Tunç gibi öğrenciler hayallerindeki üniversitelerin kapılarını açtılar. GASMEK, eğitimde fırsat eşitliği sağlama misyonuyla gençlere geleceklerini şekillendirecek yolda rehberlik etmeye devam ediyor.

HABER- ELİF YILMAZ 

Editör: Elif Yılmaz